Digital Tech Employment
 Flexible work from wherever you are


Wie zijn wij?

Bij DT Employment zijn we meer dan alleen een uitzendbureau. We zijn een gemeenschap van visionairs en vernieuwers. Ons team van ervaren consultants, met een diepgaande kennis van de CAD-industrie, staat klaar om bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste CAD-tekenaars die perfect passen bij hun projecten.


Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar CAD-experts om een architectonisch meesterwerk te creëren, een machine te ontwerpen die de wereld zal veranderen, of een product te ontwikkelen dat de grenzen van innovatie verlegt, DT Employment heeft de talenten die je nodig hebt.
Ons rekruteringsproces is grondig en zorgvuldig.


We screenen elke kandidaat op basis van hun technische vaardigheden, ervaring en creatieve visie. We zorgen ervoor dat ze niet alleen in staat zijn om technische tekeningen te maken, maar ook dat ze de kunst van het ontwerp begrijpen en kunnen meedenken met jouw bedrijf.


Bij DT Employment draait het niet alleen om het vinden van een match op basis van vaardigheden, maar ook om het creëren van een harmonie tussen de tekenaar en het bedrijf. We begrijpen dat elke samenwerking uniek is, en daarom nemen we de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en de cultuur van je bedrijf te begrijpen. Op die manier kunnen we de perfecte CAD-tekenaar vinden die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook naadloos in jouw team past.