Digital Tech Employment
 Flexible work from wherever you are

Kik vagyunk mi?

A DT Employmentnél több vagyunk egy munkaközvetítőnél. Látnokokból és újítókból álló közösség vagyunk. Tapasztalt tanácsadóinkból álló csapatunk, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a CAD iparágról, készen állnak arra, hogy segítsenek a cégeknek megtalálni a projektjeikhez tökéletesen illeszkedő CAD-rajzolókat.


Legyen szó CAD-szakértőkről egy építészeti remekmű létrehozásáról, egy olyan gép tervezéséről, amely megváltoztatja a világot, vagy olyan terméket fejleszt, amely az innováció határait feszegeti, a DT Employment rendelkezik a szükséges tehetségekkel. Szükség.
Toborzási folyamatunk alapos és körültekintő.


Minden jelöltet technikai készségeik, tapasztalataik és kreatív elképzeléseik alapján szűrünk. Gondoskodunk arról, hogy ne csak műszaki rajzokat tudjanak készíteni, hanem megértsék a tervezés művészetét és együtt tudjanak gondolkodni az Ön cégével.


A DT Employment nemcsak a készségeken alapuló párkeresésről szól, hanem arról is, hogy harmóniát teremtsen a rajzoló és a vállalat között. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden partnerség egyedi, ezért szánunk időt arra, hogy meghallgassuk az Ön igényeit és megértsük vállalata kultúráját. Így megtalálhatjuk a tökéletes CAD-rajzolót, aki nem csak műszakilag jártas, hanem tökéletesen illeszkedik csapatába.