Digital Tech Employment
 Flexible work from wherever you are

TÁVOLROL DOLGOZIK

MUNKA
Sok olyan szakma esetében, ahol munkaerőhiány van Hollandiában, a munkaadók a határon túlra is nézhetnek. Sok más európai országban még mindig sok embernek van szüksége munkára, például a kiskereskedelemben, a vendéglátásban és az építőiparban. Célszerű lenne a vállalatoknak új munkaerőt keresni az ország határain kívül. Ahol az egyik országban hiány van, ott más európai országokban is van munkaerő-kínálat e szakmák 70%-ára. 


A külföldi munkaerő-toborzás tehát megoldást jelenthet a hollandiai munkaerőhiányra. Ebben tudunk segíteni. Irodánk közvetít a holland ügyfelek és az európai álláskeresők/vállalkozók között. Az elmúlt években tovább szakosodtunk a bárhol elvégezhető közvetítői munkákra és a hollandiai igényekre. Különösen a digitális tevékenységekre kell gondolni. Ahol egy alkalmazottnak korábban be kellett jönnie az irodába. El tudja végezni ezt a munkát bárhonnan a Földön. 


A magyar piac ismerete, az ottani hálózatunk és a a magyarok képzettségi szintjét, a minőségi kivitelezők keresésében elsősorban Magyarországra koncentrálunk. Úttörők vagyunk a minőségi távmunka kínálatában, ahol Magyarországon tehetséges és tapasztalt szakemberek dolgoznak együtt holland ügyfelekkel. Ez az együttműködés lehetőséget kínál a magyaroknak, hogy holland fizetésért/díjazásért munkát végezzenek saját lakóhelyükről, hazájukban. Folyamatosan keresünk cégeket/személyeket Hollandiába holland ügyfeleink számára Magyarország. Munkamódszerünk azt jelenti, hogy figyelembe vesszük a fenntarthatóságot és az éghajlatot.

Miért Magyarország?
Magyarország gazdag technológiai és mérnöki múlttal rendelkezik. Cégünk magasan képzett szakemberek széles skálájával áll rendelkezésére, beleértve
tapasztalt CAD-rajzolók, programozók és egyéb műszaki szakértők. Ezek a tehetséges egyének erős munkabírással és szenvedélyükkel rendelkeznek a mesterségük iránt, ami lehetővé teszi számukra, hogy kiváló munkát végezzenek, és értékes hozzájárulást tegyenek az Ön vállalkozásához.

Rugalmasság és hatékonyság:
Irodánk biztosítja, hogy élvezze a távmunka által kínált rugalmasságot. Nem kell extra irodahelyiségek kialakításával vagy logisztikai intézésével foglalkoznia. Tehetséges szakembereink saját megszokott környezetükből dolgoznak, ami motiválja őket és növeli a termelékenységet. Ráadásul modernek A kommunikációs technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy zökkenőmentesen együttműködjünk, visszajelzést adjunk és hatékonyan kommunikáljunk, függetlenül a köztünk és az Ön cége közötti fizikai távolságtól.